divendres, 19 d’abril del 2013

PROVES SELECTIVITAT

http://www.gencat.cat/economia/ur/doc_un/pau_diss11jl.pdf

EXERCICI 1

1-Quins d’aquests principis incompleixen els objectes de la imatge A?

Ús flexible. Ha d’oferir possibilitats d’elecció en els mètodes d’ús. S’hi ha de
poder accedir amb qualsevol de les dues mans. Ha d’oferir exactitud i precisió.


2-Com es podrien rectificar aquests possibles errors en els dos objectes?

Per rectificar aquests errors, podem posar una tapa a sota que es pogués treure i encaixar a l'altre espai del got, de manera que les persones esquerranes també podrien utilitzar-lo sense necesitat de haver de fer-ne un de cada tipus. Aquesta tapa podria ser de plàstic, la qual encaixes amb les dues bandes del got. També la podriem fer de vidre, però penso que el plàstic és un material que es pot adaptar millor sobre el vidre.

EXERCICI 2

Observeu aquest objecte (imatge B) i comenteu-ne els avantatges i els inconvenients.
Proposeu alguna millora que en faciliti l’ús quotidià.


Un dels avantatges es que alhora de parar la taula, amb un sol viatge en tens prou. Un altre podria ser la manera amb la qual ho rentes, ja que és un material que es pot posar a la rentraplats sense cap problema.
Un inconvenient podria ser, que hi haguessin masses o pocs plats per les persones que sou a casa, o en cas que hi hagi algun convidat. Un altre inconvenient, es que com podem veure té una mida especial que potser no s'ajusta a la mida de la teva taula. 

Una millora podria ser diferents models per a diferents ocasions i diferents mides de taula. O també fer aquests mateixos plats, pero que es poguessin anar canviant depenen de la situació en que l'hagis de fer servir.

EXERCICI 3

Exercici fet en un DINA3


http://www.gencat.cat/economia/ur/doc_un/pau_diss12jl.pdf

EXERCICI 1

Com podem veure la imatge de la Sociedad Estatal de Correos y Telégrafos del Estado, té com a imatge principal una corona a la part superior i a la part inferior una forma que ens pot semblar un "corn" que significa la comunicació desde l'antiga egipte fins a l'epoca medieval.

Com podem veure ha evolucionat de manera que a sota la corona d'una de les imatges hi ha tan sols punts, en canvi a l'altre imatge, hi ha punts un sobre de l'altre que formen una forma diferent.

EXERCICI 2

En la part de dins de la caixa, la part que s'estreu per treure el producte, té un text on dona les gràcies per comprar el producte i al ser un producte ecològic part dels diners per la seva compra serà donada. El nom de la marca que és Imoeba té en la o el simbol del reciclatge i tot el conjunt està en colors verds, marrons i blancs que ens fan relacionar el producte amb la natura i per tan a l'ecología. 
 


EXERCICI 3

Exercici fet en un DINA3

Edició Planeta Bellera