dissabte, 26 de gener del 2013

Proves abecedari






















Abecedari



Alfabet fet durant dues hores a contrallum. Amb diferents posicions, per això hi ha aquesta diferència de fons. El que interessa és l'espai buit que amb el contrallum és veu molt exagerat. Tot i això la lletar K Q R i Z no van ser possibles de portar a terme.

dilluns, 21 de gener del 2013

LA PARTE DE LOS ÁNGELES



FITXA TÈCNICA I ARTÍSTICA.

Nom de la pel·lícula: La parte de los angeles.

Origen: Regne Unit

Data: 2011

Durada: 106 minuts

Director: Ken Loach

Guió: Paul Laverty

Repertori: Roger Allam John Henshaw, Willin Ruane, Daniel Portman, Paul donnelly, Lorne MacFadyen, John Joe Hay, Siobhan Reilly.

Productora: Entertainment One / Sixteen Films / Why Not Productions / Wild Bunch

Premis: 
2012 Festival de Cannes: Premio especial del jurado 
2012 Premios del Cine Europeo: Nominada a Mejor música

Gènere: Comèdia. Drama social

Sinopsis: Rere la engendració del seu primer primogènit, en Robbie, un jove desempleat, posarà la pell per a remuntar la seva decadent vida actual. Durant els treballs comunitaris, després d'haver comès un delicte de tercer grau fa amics. Els seu professor inicia l'art de paladejar whisky a totes hores. És un exepcional degustador i molt aviat es capaç d'intentificar els whiskys destilats més cars i selectes.

Música: George Fenton

Fotografía: Robbie Ryan 




ELS PROTAGONISTES


REFLEXIÓ PERSONAL: 

-Que t'ha impresionat més de la pel·lícula? Per què?

El que més m'ha impresonat de la pel·lícula han sigut els fantàstics paisatges, i la fantàstica història, d'una persona que vol canviar el seu ritme de vida per el seu fill.
-Relació amb alguna experiència personal?
No.

SINOPSIS:

Robbie es pare de família de Glasgow, que no aconsegueix escapar del seu passat delictiu. Es creua en el camí de Rhino, Albert i la jove Mo, quan evita per poc acabar a la presó, pero rep una pena de treballs socials. Herni, l'educador que els han asignat es converteix en el seu nou motor i els porta a conèixer el secret de l'art del whisky!
Robbie descubreix que té un autentic talent com a catador de whiskys i rapidament es capaç d'identificar els whiskys més expecionals, els més cars. Juntament amb els seus tres companys, ¿Estará content Robbie en transformar el seu do en una estafa, una etapa més en la seva vida de declites i violència? ¿En un nou futur ple de promeses? Només els àngels ho saben.
http://www.youtube.com/watch?v=BrhTj-NgO9o