diumenge, 8 de gener del 2012

HISTÒRIA CASA IDEAL

10.45PM Sentada al sofa, miran una bona pelicula. Sona el timbre. Espantada de que truques algu aquella hora, m'aixeco a veure qui és. Al mirar per la mirilla veig que no hi ha ningú, desconsertada obro la porta, i de sobte dos encapuxats m'agafen i em paralitzen.

11.30PM Em desperto lligada en una cadira, immobilitazada. En una de les meves habitacions. De cop s'obra la porta i entra un home encaputxat i em pregunta si se qui és. I jo li responc que no ja que porta la caputxa posada i no li puc veure el rostre. Seguidament es treu la caputxa i resulta ser el pare d'un alumne meu. Espantada li pregunto que es el que vol de mi, i de sobte es posa a plorar i diu que no te cap il•lusió per la que viure que la seva dona no l'estima, que els seus pares van morir fa un mes, i que el seu fill ja que sóc la seva professora. Jo, li responc que perquè fa tot això poden anar a l'escola i parlar-ho com persones civilitzades. Ell amb els ulls vermells i plorosos em diu que es l'unica manera de que algu li fagi cas, que la gent sapiga que segueix viu. Que esta fart, i seguidament em deslliga i marxa.

8.00AM. No he pogut dormir en tota la nit, pensan amb aquell pobre home. Pero no li faig mes voltes i marxo cap a l'escola.

9.00AM Ja soc a l'escola, i l'Aleix no ha vingut. Jo espantada trucu a casa seva, i s'hi posa la seva mare. Plorant em diu que ahir el seu home, va tornar a la matinada i es va endur el seu fill a la força. Jo li pregunto si ha trucat a la policia, i ella em diu que si, pero que de moment ningu sap res d'ells.

10.45AM Arriba la policia a l'escola i em diuen que els han trobat, que l'Aleix esta be, pero que el pare s'ha siucidat davant d'ell, i que esta molt afectat. Que aquets primers dies li presti molta atenció, que li comenti als seus companys que no diguin cap comentari sobre el seu pare. Jo els i dic que estiguin tranquils que fare el possible.

10.42PM Segueixo sense poder dormir, pensan que si ahir a la nit, hagués fet alguna altre cosa que no hagués sigut preguntar i preguntar per enfonsar-lo mes, potser tot aixo no hagues passat.



"Cada acció te la seva conseqüència"