dilluns, 5 de novembre del 2012

PROVES CARTELL




Per el segon treball de fonaments de disseny, ens han demanat de fer el cartell del 9nou. Després de moltes idees, pensades amb la ment, he decidit utilitzar la tecnica de la fotografia, ja que el photoshop no el domino massa. Finalment he agafat la càmara, i una bola que canvia de color. He esperat que sigues de nit, i he posat la camara de manera que fagi la foto amb 5 segons i he fet la forma, després de moltes proves, finalment he aconseguit el que desitjava, i retocant un xic amb el photoshop, he realitzat el que volia aconseguir. Per acabar he posat la paraula IL·LUMINA'T (tot i que amb faltes d'ortografia) però ben pensat, podria ser una petita crítica, a l'educació.

-La gama cromàtica (color) Els colors son variats, ja que la bola anava canviant de colors.
-El tractament de la imatge (fotografia, dibuix ,fotomuntatge..) És una fotografia, retocada amb photoshop
-La tipografia (slogan, frase publicitaria..) Hi ha una paraula , IL·LUMINA'T que fa referència a la imatge i al pensament de la gent.
-La composició Composició vertical, amb linies corbes que realitzen la forma de l'avet o arbre de Nadal.
-Errors:l'únic error que puc veure és de photoshop; no interposar la capa del tió a la de la llar de foc. 
-Conclusió: podria dir que n'estic satisfet del resultat final. 

Cartell 9nou


Aquest és el cartell que m'ha quedat finalment. Estic força orgullosa de la feina que he dut a terme. Trobo que és un cartell molt nadalenc, ja que hi apareix un avet o arbre de Nadal, i els colors som vistosos, com les llums que posen per nadal, i com és el Nadal en si, vistós, feliç i enlluernat.