dilluns, 18 de febrer del 2013

ENVÀS ON VAS?




























Sangria Don Simon és la típica beguda estiuenca accepible a tot l públic, sempre hi quan siguis major d'edat, ja que es considera una beguda alcholica, tot i que té un 7,5% d'achol. 
Sangria Don Simon té un envàs diferent a Sangria Corrida de Toros, com podem veure una és en un tretrabric i l'altre està en una ampolla de vidre. Sangria Don Simon a simple vista es veu com una beguda refrescant, ja que té com a imatge un gerro amb gels i llimona. En canvi, Sangria Corrida de Toros podem veure la imatge d'un toro, com molt bé ens indica el seu nom, i no es tan refrescant, més aviat es vigorosa. Els colors són semblants a les dues Sangries, son colors vermells, grocs, taronjes..
Sangria Don Simon té un tap de plàstic per tancar l'envàs, en canvi Corrida de Toros té un tap més elavorat, típic barret amb la bandera d'espanya.

Jo com a consumidora, penso que és més assequible i pràtica la Sangria Don Simon. Tot i què, a part d'això, tampoc em compraria mai, una Sangria que es digues Corrida de Toros, i que el seu tap fos un barret amb la bandera espanyola. Tot i així, és una bona comparació per veure diferencies entre envassos.  

























ANTONI CUMELLA







Em va semblar molt interessant tot el procés artesanal de la ceràmica (extrossió, encofrat, cocció), i conèixer l'existència d'aquest, a que no en tenia ni idea de que hi era al mig de la ciutat.

És una empresa familiar fundada fa mes de 130 anys per la família Cumella, i internacional, ja que fan encàrrecs per països arreu del món.

Pretenen que la utilització de la ceràmica sigui com a un altre material i recurs arquitectònic més, no com a succedani de cap altre, per abaratir costos.