dijous, 4 d’abril del 2013

JOIA POLAINA

La nostra idea principal era fer un collaret de moda, els típics que trobes a totes les botigues, de colors llampants, i que ocupen tot el coll. Voliem fer-lo ja que així podriem utilitzar-lo, i així aprofitar el temps que hem invertit en fer la nostra joia. A continuació adjuntarem una fotografia, per què pogueu veure a que ens referim. 




Finalment, tot i tenir moltes idees, i moltes maneres de fer-ho vàrem decidir no fer tantes coses penjants, ja que si voliem fer el que teniem pensat necessitavem molt pressupost, i com sabem estem en crisis, així que vam decidir, recollir cosetes de casa, i fer que tinguessin una nova funció. Així de pas, reciclavem coses que teniem per casa sense fer cap servei, i alhora no haviem de gastar diners en materials, que finalment pot ser ni tant sols fariem servir.

Teniem molts materials, desde fulles de les palmes de setmana santa, fins a cordill, passant per collarets de veritat i per el fil de la duxa. 
Primer voliem fer arracadaes i un par d'anells, pero els materials que teniem no eren adients per el que voliem fer, vull dir que, els nostres materials, eres mes aviat per fer un collaret, i així ho vem fer, com podeu veure més avall en una fotografia.





Com podeu veure vàrem utilitzar una mena de tela, de rodones, i varem tallarla a tires. Un cop varem tenir totes les tires, que n'eren moltes, varem pintarles per banda i banda amb pintures de colors llampants, ja que com al començament hem dit, voliem fer una cosa que es veies desde lluny i que tingues vida, ja que ja comença a fer bon temps. Per penjar totes aquestes peces rodones, varem utilitzar un fil que era del tap de la duxa, que tenia tanca, i era bonic, i alhora feia joc amb el material que haviem utilitzat.

Per acabar, el Packagin, no voliem fer la típica caixa, o la tipica bossa de paper, que a tothom se li acudeix.
Vàrem aprofitar les fulles de les palmes, per relligarles les unes amb les altres, i així aconseguir una mena de cistellet per guardar-hi la nostra joia.
Un cop teniem el Packagin ens varem comprovar si la joia entrava i equilicuà! Entro! I hasta aquí puedo leer.







Espero que us agradi. El temps que vam estari va ser tot un matí. Unes 4 o 5 hores. El preu que hi posariem seria de 5 euros amb Packaging incuit.


Aquí us deixem el Logotip de la nostra joia:




I algunes fotos per veure com queda posada. Pensem que queda bé a nois i a noies, ja que avui en dia, molts nois, vesteixen amb roba de noies, i viceversa.